Contact

Heeft u een advocaat nodig? Neem dan vrijblijvend contact met Rosan Kocken, (strafrecht)advocaat in Haarlem en omstreken.

U kunt Rosan bereiken op: +31 6 22 69 91 44. Dit nummer mag niet afgeluisterd worden de politie en u kunt dus vrij met uw advocaat praten. Ook kunt u een (sms, Whatsapp of Telegram) berichtje sturen. Indien nodig kunt u ons ook buiten reguliere kantoortijden telefonisch bereiken.

Ook als u niet zeker weet of het inschakelen van een advocaat nodig is, raden wij u aan even contact op te nemen, de eerste fase van een strafproces is vaak cruciaal!

Als u liever mailt kan dat natuurlijk ook via: info@blockadvocaten.nl.

Heeft u een brief ontvangen van de politie, het Openbaar Ministerie (een oproep voor een OM-zitting), de rechtbank (een dagvaarding voor politierechter of meervoudige kamer) of een andere instantie (zoals een strafbeschikking van het CJIB)? Houdt die als het kan bij de hand of stuur een afschrift van de ontvangen stukken per bericht of per e-mail. Zo krijgen wij een idee van wat er aan de hand is en wat wij voor u kunnen betekenen.

Block advocatuur is zeer gemakkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Station Haarlem en bijbehorende parkeergarage (parkeergarage P1 Stationsplein) bevinden zich op minder dan 5 minuten loopafstand.


Contactgegevens (post- en bezoekadres):

Jansweg 40
2011 KN Haarlem
Tel: 023 810 01 03
Mob: 06 22 6 99 1 44
Fax: 023 230 20 55
info@blockadvocaten.nl